tirsdag 2. desember 2008

Proteinbrød.

Det er ikke til å unngå at det blir mye god mat og gotterier i desember. Med 2 julebord på tapeten og et intenst behov for å ligge på sofaen med stearinlys og helst litt snop er det ikke til å unngå at ting legger seg på steder det helst ikke skulle være. Derfor prøver jeg å "stramme inn" på andre områder og går herved over til... ja, proteinbrød. Rikt på fiber og masse proteiner.






Oppskriften er som følger:
4 Egg
1/2 boks lett kesam
1 1/2 ss bakepulver
45 g solsikkekjerner
50 g sesamfrø
4 ss linfrø
60 g krusakli
3 ss olje

Dette blir ett lite brød som skal stekes i brødform på 180 grader i 55 minutter.

Oppskriften er fra et ukeblad så jeg tror det skal gå greit å legge den ut her.

Lykke til.

3 kommentarer:

mimouna sa...

Spennende oppskrift! Men skal det ikke være salt eller noe hevemiddel i deigen?

Kanskje dette må prøves. :o)

Sylvette sa...

Ser ut som et kjempegodt brød - bare en ulempe med bakepulver istedet for gjær.
Kanskje prøver jeg det med gjær istedet.
Takk for oppskrifta!

Bjørg sa...

Det såg sundt og godt ut. Deilig med opprskrifter på anna enn scones utan gjær. Dette må prøvast.