søndag 21. desember 2008

Skuffet over FBS


OHOHO nå er det snart jul igjen. Det står ikke stille på hobbyfronten men det har bare vært et totalt misslykket prosjekt da jeg forsøkte meg på Flower basket shawl. Jeg gidder ikke engang forholde meg til det og har krøllet det innerst blandt hobbysakene mine. Selve sjalet er ikke feil eller strikket stykt, det bare ble knøtt lite enda jeg strikket flere rapporten enn det skulle være i oppskriften. Tror jeg ikke har noengang vært så skuffet over et mislykket prosjekt før, OG det har vært flere!


Ellers tenker jeg mye på denne Shalom jakket som jeg bare syntes er dritlekker, oppskrift her. Men hvilket garn skal jeg bruke??? Mulighetene er mange med akkurat nå klarer jeg ikke å forholde meg til nok en skuffelse så jeg skal strikke ferdig en kjøkkenhåndduk først, og den må jeg bli fornøyd med.

Det var nok syting for denne gang, kun 2 dager igjen til jul og gaver ligger og venter...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så dumt med sjalet da. Men har du prøvd å blokke det? Det vokser ganske mye. Ellers er det fint som et lite skjerf til å knytte rundt halsen også.

yanmaneee sa...

kyrie 6
yeezy 700
stone island t shirt
kd 12
supreme clothing
yeezys
longchamp outlet
kyrie 5 spongebob
off white nike
yeezy boost

tasla sa...

i thought about this buy replica bags recommended you read replica designer bags wholesale browse around this web-site high replica bags