onsdag 15. juli 2009

Noen bilder fra Øksfjord i Loppa.Bildene er tatt i Øksfjord som er et tettsted i Loppa lommune i Finnmark fylke. Her bor besteforeldrene mine og jeg tilbrakte mangt en sommer her som barn, og har utrolig gode minner herfra. Naturen er meget dramatisk og vakker å ferdes i. Dette bildet er tatt helt ut på spissen der fjæra møter storhavet, neste stopp er GrønnlandHer er jeg på en fjelltur og vi ser stjernsundet med Stjernøya til venstre og litt av Rassvaggi til høyre. Rassvaggi er et samisk navn og betyr Gressdalen og dette er meget betegnende for dalen som har kun lav veggitasjon. Hvert år legger ildsjeler ut poster rundt omkring Øksfjord der en av disse ligger i Rassvaggi. Et år da jeg var yngre klarte jeg å gå til denne posten hele 17 ganger noen som jeg ihverfall syntes er imponerende.


En Nyyydelig kveld med 22 grader på tur ned fjellet fra Rassvaggi. Et av disse husene tilhører bestemor og bestefar. Oppå fjellene på andre siden av fjorden ligger en av Norges største breer, Øksfjordjøkelen. Det var denne deltakerne i 71 grader nord måtte gå over i en av de første sesongene av serien.


3 kommentarer:

Hanne sa...

Åh, her ser det FINT ut! Dette er den andre bloggen jeg er innom i dag som frister med bilder fra Loppa. Kan det være et tegn?
Pludrehanneklem

yanmaneee sa...

pg shoes
yeezys
curry 7
kyrie irving shoes
jordan 4
golden gooses outlet
lebron 17
off white clothing
balenciaga speed
balenciaga shoes

seshe sa...

read this post here hop over to this site look at these guys replica ysl handbags read review Dolabuy Bottega Veneta