søndag 20. september 2009

Møt en fornem gammel dame.


Dette er ei gammel dame som er hentet ned fra loftet etter mange år i gjemsel. Dessverre hadde det vært en liten pipelekkasje så hun hadde blitt riktig så stygg med fæle mørke flekker over hele seg. Dette kan ingen stilige damer fra 60-tallet akseptere eller vise seg offentlig med. Derfor måtte hun nå få en lite make- over som til og med Jan Thomas hadde nikket aksepterende til. Hun fremstår nå i all sin glans og til og med bedre enn før, ingen unge damer har vel ligget 30 år på loftet og ser så bra ut. Bare Nora Brockstedt eller Wenche Myhre kunne sett henne nå, de ville begge ha nikket beundrende for denne fornemme frøkna. Ønsker du å se henne i all sin prakt holder hun show på UNN messa 12 november der hun viser frem forskjellige modeller av både luer og sjal.
Vel møtt til en "faboulus" formiddag!

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Jeg kan forsikre deg om at jeg ikke hadde egnet meg som utstillingsobjekt på messe etter 30 år på loftet...

Så utrolig mye flott du lager! Jege er imponert.

Arti at du kjenner deg igjen i mine hverdagslige småbarnsplager. Godt å vite at det ikke er bare jeg som føler at ting ikke alltid går som planlagt... Vi småbarnsmødre må holde sammen!

Ha en flotters dag!

loppa sa...

Takk for besøket :)
Jeg måtte jo på en gjenvisitt og har kost meg med å kikke på alt det flotte du har laget. En virkelig stilig gammel dame viser du også frem - om man alle kan holde seg like bra ;)

...og du har helt rett - det er morsomst å lage egne mønstre!