fredag 20. mai 2011

En dæsj hær og en dæsj dær...

...får man gode grove knekkebrød av.
Dæsjeoppskrift:
ca. 4 dl havregryn
En dæsj krusakli
En dæsj linfrø
En dæsj solsikkefrø
To spiseskjeer olje
4 dl vann
litt salt
Stekes midt i ovnen på 200 grader i sirka 50 minutter. Vips har man gode holdbare knekkebrød. Neste gang man baker får man ikke heeelt de samme knekkebrødene, for hvem vet hvor mye en dæsj egentlig er? Kanskje størrelsen på dæsjen avhenger av dagsform og intensitet når man baker? Hvem vet?

Lykke til om du prøver min dæsjeoppskrift, gi meg gjerne et lite hint om du prøver.
Annelive

2 kommentarer:

Torunn sa...

Hehe...her er det berre til å prøve å feile. ;) Ser kjempegode ut! Takk for oppskrift. ;)

syglad sa...

Dette så godt ut, skulle gjerne smakt et slik knekkebrød med ost på..
Ha en fin lørdag :o)