fredag 8. august 2008

Herlige Bulgaria.

Vi kom hjem fra Bulgaria for to uker siden nå...sukk, kunne godt tenkt meg en uke til. Så snart vi var hjemme var det rett i pakking til neste tur til besteforeldrene mine i Øksfjord i Finnmark. Der var det ikke akkurat shortsvær nei, heller ullgenser og strømpebukse.

Vi dro til en liten by som heter Sozopol som består av en gammel og en ny del. Gamlebyen var bare helt nydelig. Første uka bodde vi på hotell Santa Marina som er et 6 stjernes hotell og kan bare beskrives på en måte; en fantastisk opplevelse. Dette bildet viser bare ett av to bassengområder og ett tredje var under bygging! Jeg har så absolutt tenkt meg tilbake dit. Kan også nevne 3 restauranter, spa og beauty salong.

Andre uke bodde vi på et lite familiedrevet hotell på stranda. Dette bildet tok jeg mens vi satt og spiste frokost, ingen ting å klage på her heller med denne utsikten. Har ikke vært i Bulgaria tidligere og heller ikke reist med Lilleput reiser, men jeg er meget fornøyd med stedet og reisebyrået. Lillegull hadde et lite uhell og det var best med en tur på legevakta. Reisebyrået kom og hentet oss på hotellet og kjørte oss der vi kom rett inn til legen. Alt var gratis, trengte ikke engang vise reiseforsikringsbeviset. Jeg er imponert og føler meg meget trygg på å reise tilbake dit. Heldigvis var det ikke noe alvorlig med lillegull så vi koste oss resten av ferien.

1 kommentar:

Anonym sa...

Neste år e det oss toan som reise med ungan....*håoe håpe*