fredag 31. juli 2009

Enda en wham bam og rekord denne måneden!

Har en fridag og da blir uferdige prosjekter helt ferdig som denne Wham bam thank you, lamb. Detter er den andre jeg strikker av denne typen og liker at det er enkel tv-strikk. Siden jeg ikke får til å linke til mitt tidligere innlegg finner du mønsteret her.

Ingen andre måneder har jeg blogget så mye som nå i juli og har faktisk en liten personlig rekord på innlegg denne måneden! Føler meg ikke så lite stolt og har vel det som kalles bloggdilla for tiden. Må si jeg blir meget glad når jeg får kommentarer og det beviser jo at det faktisk er noen der ute som leser bloggen!

Ellers fikk jeg en grøssende telefon fra barnehagen, der de informerte om at de har 2 mulige tilfeller av svineinfluensa, grøss... Føler for å holde lillegull hjemme frem til jul, men det går nok ikke det nei. Så nå er det håndvask,håndvask og atter hånsvask, før barnehage i barnehagen og etter barnehagen.

9 kommentarer:

månestråle sa...

Kjempe finhals. Den ble veldig delikat med den fine knappen på.
Så ekkelt med svineinfluensa i barnehagen...

Red Hobbitt sa...

Utrolig fin hals du har laget. Det er noe jeg skal prøve meg på når hagen ikke trenger meg mer.
Håper det går bra og at svineinfluensaen ikke kommer til dere. Leste i avisen at i Narvik er det 10 tilfeller. Så her er det bare å ta forhåndsregler. Så får vi håpe at de som er smittet allerede også tar sine forhåndsregler. God helg!

Rigmor sa...

den halsen er flott. Ser så god ut å bruke også!
Svineinfluensa er noe svineri. Håper det ikke kommer hit, men det gjør det nok :( Tenker mest på ungene jeg da.Har også lyst å holde de hjemme til jul!

Jorun sa...

En nydelig hals! Og en liten hilsen med ønske om en riktig god helg!!!

amylin sa...

Flott hals og gratulerer med rekord i antall innlegg. Får håpe dere ikke blir fryktelig dårlig av svineinfluensa. Beste er å ikke bli smittet, men tror det er kommet til det punktet at det er bedre å ønske ikke å bli så dårlig enn å ikke bli smittet. God helg.

Hanne sa...

Datteren min har strikket en Wham Bam osv (for å si det enkelt), og den ble både lekker og veldig god å ha på. Jeg har liggende flere håndplukkede knapper med den baktanke at jeg skal strikke noen slike halser og gi i julegave. Må vel være et overkommelig håndarbeid, selv for meg?
Ha ei super helg :-)
Pludrehanneklem

yanmaneee sa...

lebron 15
hermes
stone island outlet
balenciaga shoes
jordan shoes
hermes belts for men
balenciaga shoes
kyrie 3
goyard
cheap jordans

sletet sa...

f6n91h2r71 v2y74o5o73 v8y37e5l10 b0h74m0t84 b6z80i0d23 r0w93v6z54

Anonym sa...

supreme hoodie
air jordan 1
jordan shoes
curry 9
yeezy 700
moncler
jordan shoes
yeezy boost 700
nike travis scott
bape