torsdag 30. juli 2009

Ikke så mye annet å blogge om så...

Ja det produseres i sommervarmen, men ikke noe å foreløpig å vise frem så derfor er dette en liten oppdatering og hva som rører seg ellers. Den kjekke herremannen er min olderfar med det staselige navnet Wilhelm Frederik Wilhelmsen og bildet er tatt mest sannsynlig i New York. Han bodde mange år i USA for han vandret tilbake og giftet seg med min oldemor. Han var en bereist mann og var også bla. i India. Sjekk ut de lekre strømpene og høyvannsbuksa som var moten på den tiden. Bildet er en kopi av et bilde og det fikk jeg hos min bestefar nå i sommer.

Bilde nr. 2 et tatt på Brensholmen der min andre bestemor bor. Har inntrykk av at alle vet hvor Sommarøya er så til informasjon er Brensholmen like før du kommer til Sommerøya. Min menig er at dette er et av de vakreste steder på jord med hvite sandstrender og rosa kvartsfjell, minner egentlig mye om Hellas. Siden vi har hatt besøk av min onkel og hans kone som til vanlig holder til i Houston, Texas var det morro at vi alle sammen tok oss en ettermiddagstur på stranda.

Det siste bildet er tatt av søskenbarnet mitt sin datter, Amalie og syntes det var så sommerlig at det måtte få en liten tekst. Bildet er tatt i fjæra på samme sted som bildet over.