tirsdag 28. juli 2009

Kronebutikken.


Vi har vært enda en tur nordpå, det er mange år siden jeg har vært så ofte i Øksfjord i løpet av et år. Siden det er en laaang kjøretur og det er barn i bilen og av og til en tibbe ved navn Lenny bli det noen stopp på turen. I Nordreisa bruker vi å stoppe ved Kronebutikken som er som en liten gammeldags landhandel der de selger alt mulig, fra antikviteter til produkter laget av lokale nordnorske kunstnere og må absolutt anbefales. Mamma kjøpte noen nydelige håndlagde knapper og lokallagd impregnering til sko. Lengre nord, i Burfjorden vil jeg anbefale en liten butikk nede på kaia som selger garn, interiør og skinnprodukter. Skinnmakeren har verkstedet inne på butikken så du kan se når skinnproduktene blir laget.

2 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

Så koselig:-) Jeg har masse familie i nor, det er fra Sørreisa da, men det er jo ikke så langt unna:-) Jeg var der for 2 år siden og har så lyst å ha en tur opp igjen, det er så utrolig flott der oppe...

Guro sa...

Kom over bloggen din idag. Mye fint du lager:)

Og takk for disse tipsene. Kjører flere ganger i året mellom Tromsø og Hammerfest så da skal vi nok stoppe på disse stedene neste gang.