søndag 6. desember 2009

Hva gir man til en onkel som ikke ønsker seg noenting?

Jeg er så heldig å ha en onkel som kun er 4 år eldre enn meg, så vi er på mange måter mer som søsken. Hva gir man til single onkler med to sønner? Hva ønsker han seg? som mannfolk flest er svaret....ingen ting! Da får man benytte sin kreative hode og begynne og nøste....hva er
viktig for han? jo hans to gutter, hva driver han med for tiden? Har kjøpt seg hus og driver med oppussing. Et fleecepledd med bilder av hans barna må vell være den perfekte gave? Så her måtte det printes, strykes og sys idag, og voilà, gaven er ferdig. Valgte svart pledd med svarthvite bilder slik at det ikke på noen måter blir noe søtt og nusselig over det, men heller mannelig og tøft. Håper onkel blir fornøyd.
Ellers har jeg kjøpt ny bil, en svart ford fusion. Så derfor er den gamle trofaste hundayen til salgs. Den er en 96 modell sm er første gang registrert i 97. Den er gått 207000 kilometer. EU-godkjent til 30 april 2011. Pris: kr. 11 000,-. Jeg har vært strålende fornøyd og har ikke hatt problemer med denne bilen, men selfølgelig ingen garanti. Den er rimelig i forbruk og å forsikre. Ta kontakt om du er interessert. SOLGT!
Ha ei fin adventstid.

4 kommentarer:

sipusa sa...

Tøff julegave til onkel!
Kan ikke tenke meg annet enn at han må bli glad for den:-D

Husfruen sa...

Det var kreativt

Baddie sa...

Kjempetøft teppe! Det kommer til å bli godt mottatt. Er så mye kreativt man kan finne på. Tror jeg må fine ut av hvordan dette gjøres med tid og stunder.

Anonym sa...

Stilig, stilig. Du e jo kreativiteten sjøl. Vi må finne en dag å lunsje på heran uka, sant.. akb