mandag 8. mars 2010

Mens jeg venter på sommeren.


Det er ennå en stund til jakken kan brukes her oppe i nord. I dag viser været seg fra sin verste siden det både regner, snør og hagler. På toppen blåser det kuling som ikke helt klarer å bestemme seg for hvilken retning den skal blåse fra. Så nå har vi innekveld og til Lillegulls store fryd har store hagl til tider slått skikkelig inn mot det store vinduet i stua som er over 4 meter høyt.
Mønstert til jakken har jeg hentet fra Garnstudio, og den er heklet i Vivaldi og Cotton viscose. Jeg gjorde meg en viktig lærdom underveis og det var at en ikke kan rekke opp vivialdi. Trådene vikler seg rett og slett for godt inn i hverandre. Det jeg liker ved jakken er duskene og mønsterborden som gir jakken empireliv.
I tillegg har jeg tippet riktig på Xhantippes konkurranse og hun har sendt meg et nøste 100g Opal, spennende, har ikke vært borti dette garnet før. Takk Xhantippe!
Må jo også bemerke at jeg har nå hatt over 6000 besøk her inne i bloggen og er så glad for alle som titter innom. Takk til alle sammen og en ekstra takk til dere som legger igjen kommentarer!
Ha en superduper uke videre alle sammen!

5 kommentarer:

Inghild sa...

Nydelig jakke. Jeg har samme erfaring med Vivaldi, det er helt umulig å rekke opp.... :-)

Epletreet sa...

Nydelig og delikalt jakke!
Sommeren kommer snart, for tiden går jo så fort:)

mimouna sa...

Lett og luftig, en fin påminnelse om at det faktisk kommer lysere og varmere dager snart. :o)

ajende sa...

Vakkert arbeide. Og gled deg til å kunne sprade i den flotte jakka. Sommern kommer iår også.Men noe seinere der nord.Tror jeg må innom garnstudio for å skrive ut mønster.

AnitaK sa...

Åja måtte sommeren snart komme slik at vi kan bruke slike florlette saker som jakken din.. Takk for hyggelig kommenatr i bloggen min. Den runde dingsen med sneller oppi er en nålepute om min datter har vevet på skolen, en skilpadde-ting. Den kan beundres i ett av de aller første innleggene i bloggen min :) Angående ullbukse så er jeg helt enig med deg... Kjedelig med ensfarget... Jeg løste en slik med stripete ben og monstermunn på rompa :)