fredag 20. mai 2011

En dæsj hær og en dæsj dær...

...får man gode grove knekkebrød av.
Dæsjeoppskrift:
ca. 4 dl havregryn
En dæsj krusakli
En dæsj linfrø
En dæsj solsikkefrø
To spiseskjeer olje
4 dl vann
litt salt
Stekes midt i ovnen på 200 grader i sirka 50 minutter. Vips har man gode holdbare knekkebrød. Neste gang man baker får man ikke heeelt de samme knekkebrødene, for hvem vet hvor mye en dæsj egentlig er? Kanskje størrelsen på dæsjen avhenger av dagsform og intensitet når man baker? Hvem vet?

Lykke til om du prøver min dæsjeoppskrift, gi meg gjerne et lite hint om du prøver.
Annelive

4 kommentarer:

Fru Keilegavlen sa...

Hehe...her er det berre til å prøve å feile. ;) Ser kjempegode ut! Takk for oppskrift. ;)

Unknown sa...

Dette så godt ut, skulle gjerne smakt et slik knekkebrød med ost på..
Ha en fin lørdag :o)

yanmaneee sa...

nike sneakers
louboutin shoes
nike air max 270
jordans
golden goose sneakers
supreme outlet
louboutin shoes uk
balenciaga shoes
hermes
kevin durant shoes

smoshet sa...

click here for more info read this article go to this site gucci replica bags useful link Celine Dolabuy