søndag 5. juni 2011

Lars Monsen nok en gang i Finnmark.

Denne karen har kommet rekende nordover sammen med min mor, nå har mor reist for lenge siden, men katta er fortsatt her. Argumentene var mange, både fra min mor og Lillegull.Han er ferdig med det verste kattungestadiet, han er heeelt renslig, han er kastrert, han er snill, han er vant med barn, han passer ikke i byen, vær så sniiill mamma!
Så katta er fortsatt her, med sitt grusomme navn; Lars Monsen. Omdøping har ikke fungert, katta er og blir en Lars Monsen. Han beviste sin barskhet nok en gang da han fulgte med på gårsdagens fjelltur. Med stål i blikket vandret han over vide bekker, høye knauser, gjennom ur og flekker av snø.Lars Monsen har funnet sitt hjem her i finnmark.
Annelive.

6 kommentarer:

sipusa sa...

Haha, hvem i huleste kom på å kalle katten for det da;-D
Men han er en flott katt! Husk kastering:-D (man klarer ikke la være å nevne det når man kommer fra dyrevernet...)
Og gratulerer med ny samboer!

minon sa...

Selv jeg som ikke er så glad i katter synes dette er en fin pus.

Flott navn på en barsk katt!

Anonym sa...

Lars Monsen bor i katteparadiset. Han har det perfekt. Alt i fra fjæra til fjellet og kose seg i. Pluss at det vanker ferskfisk som er det beste han vet.

Mamma

Anonym sa...

Han er bare nydelig den katta

Anonym sa...

Lars Monsen er helt fantastisk og jeg nektet plent å kalle han noe annet da omdøping kom på banen. Han er og blir Lars Monsen<3<3<3 Savner dere alle masse her i Tromsø. Klem!

Marianne G sa...

Nydelig katt - og ett knalltøft navn, synes jeg