tirsdag 1. november 2011

Elefantastisk!

Jeg tror jeg har fått helt sydilla! Jeg drømmer om flotte stoffer i alle farger og tråler syblogger etter inspirasjon. Bloggen hennes drøm er jeg stadig innom etter inspirasjon og gode lenker til andre sømbloggere. Elefanten ble til etter litt prøving og feiling. Mønsteret har jeg laget etter nøye studering av forskjellige bilder rundt omkring på blogger. Det hele er bare helt elefantastisk, jeg fikk det til!


Lillegull og Lars Monsen er helt uinteressert i syprosjektene mine og koser seg heller med filmen Knerten gifter seg. Virker som de var helt enig i filmvalget for det var ingen diskusjon.

Ha en inspirerende dag du også.
Annelive

5 kommentarer:

Unknown sa...

Så fin elefant du har sydd,og eg har det på akurat samme måte som deg,drømmer om søm og stoff heile tida og tråler selfølgelig sy blogger:)Eg har mange slike blogger på min blogg hvis du er ute etter innspirasjon:)

Solfrid sa...

For en nusselig elefant.
Har kikket litt rundt i den koselige bloggen din, du lager mye fint.

Janicke Lekang sa...

Flott elefant! Blir stadig like imponert av folk som kommer overens med symaskinen...jeg får mest lyst til å kaste den ut av vinduet når jeg prøver...hehe...;-)

Hennes sa...

Hei Annelive.

Så utrolig kjekt at jeg kan være til inspirasjon, blir uendelig glad for sånne fine tilbakemeldinger, tusen takk.
Jeg er ikke så flink til å oppdatere når jeg har laget noe nytt, men jeg skal ta meg sammen og vise litt flere syting på bloggen, lite ante jeg at noen ble inspirert.:O)

Ønsker deg en flott helg.
Klem Linda

Anonym sa...

Kor artig at dem ser på film ilag. Ser ut til at Monsen er like intressert som ho. Mor