søndag 6. november 2011

Sydilla, stjerner og noen endringer.

 Sydilla fortsetter. Idag ble det flere stjerner, maskinsydde denne gang. Takk for alle de flotte kommentarene jeg fikk for den forrige stjerna, jeg ble riktig rørt.
 Disse stjernene skal selges på Epla, link til butikken en min, trykk HER. De hvite stjernene er sydd av vanlig hvit bomull. Brosjene/knappene er hentet fra en kjempegammel kjole. Jeg tar 220 kroner samlet for de tre hvite, dette inkluderer frakt. De to mønstrete tar jeg 150 inkl. frakt for. Ønsker du ikke å handle via epla kan du selfølgelig ta kontakt her i bloggen.
Ellers har det skjedd endel her i bloggen, jeg har ordna bilde øverst og jeg har også ordna blogglista slik at de bloggene som er sist oppdatert står øverst med bilde. Man lærer hva man liker etterhvert og får tips og ideer fra andre blogger. Jeg ser også at noen av de bloggene jeg ofte var innom da jeg startet å blogge ikke er så aktive lengre og nye flotte aktive bloggere er kommer til.
Jeg avslutter med et ordtak jeg kom over i et gammelt ukeblad:

Det finnes optimister som gleder seg til at det skal bli vinter,
slik at de kan begynne å glede seg til at det skal bli sommer.
-Frejlif Olsen-

Gled deg over en flott snartsommeruke du også.
Annelive

4 kommentarer:

Unknown sa...

Flotte stjerner :-)

gyldenkron sa...

Så flotte stjerner. Og det ordtaket, jeg hadde min egen versjon i helga. Da fortale jeg mannen "nå gleder jeg meg til å gå og legge meg, så jeg kan glede meg til å stå opp" ;)

Anonym sa...

De stjernene er kjempefine. Du er jo utrolig kreativ. Mamma

Anonym sa...

palm angels t shirt
cheap jordans
golden goose
supreme clothing
supreme clothing
goyard bag
a bathing ape
hermes bag
jordan shoes
yeezy 350