lørdag 14. januar 2012

Styggpen?

 Har du noen gang tenkt på at det hadde vært fint med en skikkelig styggstilig 50-tallstol i stua? Noe som totalt kræsjer med restet av interiøret? Vel, her er min.
Egentlig har jeg sett etter disse stolene på loppemarkeder, uten hell. Denne sto helt tilfeldigvis hos min bestemor og fungerte som oppevaringsmøbel på gjesterommet. Bestemor var så grei at den ble med meg hjem, vi var litt av et syn der vi kom kjørende med stolen balangserende på sparken. Den er visst kjøpt av min oldemor i 1951 og det vil si etter litt beregning at stolen har kommet opp i den respektive alder av 61. Ingen dårlig alder for en stol det!

Nå er den dekt av det store sauskinnet og Lillegull har tatt totalt over "barnetvstolen" som hun kaller den.
Ha en nydelig helg alle sammen, nå drar vi på skitur.
Annelive

10 kommentarer:

Sisselshverdag sa...

Herlig stol :D Har en nesten maken i stua, min har et rød/hvit rutete pledd over seg :D Deilig stol å sitte i, min står ved vedovnen og den bruker jeg ofte når jeg fryser :D
Skal trekke om min, har endatil bestemt meg for stoff, men skal få en til og da venter jeg likegodt på å pusse opp begge på en gang ;)

Ha en koselig helg :D

Janet sa...

Jeg synes den er fantastisk, men jeg elsker jo orange!

siwi sa...

Heldig du er sokm fikk med den hjem! Knall tøff!!!

Kos med papir og saks sa...

knalltøff stol.

ha en flott helg.

Charlotte sa...

Flott stol. Har en jeg og, men har ikke plass i stua. Men har en plan om en strikkekrok med bestefarstolen, en gammel lampe og ett gammelt bord. Moro med gamle ting:)

Siri sa...

Hei. Så koselig at du vil følge bloggen min! Jeg liker loppemarkedfunn og at det lages nytt ut av gammelt så jeg vil gjerne følge den fine bloggen din også:-) Hilsen Siri

Siri sa...

- Og stolen din er styggpen, ja. Jeg har en alldeles fortryllende styggpen lampe, jeg. Kanskje jeg skal vise den fram på bloggen min? Siri:-)

Jorunn S. sa...

KNALLTØFF STOL! Den skulle jeg gjerne hatt!

yanmaneee sa...

air max 270
supreme outlet
vapormax
air jordans
yeezy shoes
christian louboutin shoes
golden goose sneakers
longchamp bags
zx flux
adidas ultra

Anonym sa...

hermes outlet
curry shoes
bapesta
golden goose outlet
nike x off white
moncler
goyard
jordan 11
yeezy boost 350
golden goose sale